11 februari 2020

Zaterdag 22 februari Open Huis in modelwoning!

Er zijn nog enkele appartementen in Vendaval te huur! Bekijk op de website het actuele huuraanbod om te zien welke appartementen er nog vrij zijn. Wil jij medio april verhuizen naar een hoogwaardig afgewerkt appartement, inclusief één parkeerplaats in de parkeergarage, kom dan morgen, zaterdag 22 februari, tussen 11:00 en 12:00 uur een kijkje nemen tijdens het open huis aan het adres: Deltaplein 238.

Let wel, het gaat om een woning welke is opgesteld door de aannemer dus het appartement is niet ingericht en niet alle woningen in het complex zijn opengesteld om te bezichtigen. Wel krijg je een uitstekende indruk van het wonen op een toplocatie in Nieuw Kijkduin én het hoge afwerkingsniveau van het appartement. Het verhuurteam van MVGM ontmoet je graag bij het complex.

Aandachtspunten voor het Open Huis:
• Alleen de modelwoning is te bezichtigen.
• Het is verboden om de bouwplaats/het complex zelfstandig te verkennen.
• De lift in de complex kan gebruikt worden.
• Trek stevige schoenen aan en volg de aanwijzingen van het verhuurteam op.

10 januari 2020

Morgen Open Huis!

Er zijn nog enkele appartementen in Vendaval te huur! Bekijk op de website het actuele huuraanbod om te zien welke appartementen er nog vrij zijn. Wil jij medio april verhuizen naar een hoogwaardig afgewerkt appartement, inclusief één parkeerplaats in de parkeergarage, kom dan morgen, zaterdag 11 januari, tussen 12:00 en 13:00 uur een kijkje nemen tijdens het open huis aan het adres: Deltaplein 238. Let wel, het gaat om een woning welke is opgesteld door de aannemer dus het appartement is niet ingericht en niet alle woningen in het complex zijn opengesteld om te bezichtigen. Wel krijg je een uitstekende indruk van het wonen op een toplocatie in Nieuw Kijkduin én het hoge afwerkingsniveau van het appartement. Het verhuurteam van MVGM ontmoet je graag bij het complex.

Aandachtspunten voor het Open Huis:
• Alleen de modelwoning is te bezichtigen.
• Het is verboden om de bouwplaats/het complex zelfstandig te verkennen.
• De lift in de complex kan gebruikt worden.
• Trek stevige schoenen aan en volg de aanwijzingen van het verhuurteam op.

Graag tot morgen!

11 november 2019

Er zijn nog enkele appartementen te huur!

Er zijn nog enkele appartementen te huur. Het is nu wie het eerst komt… Regel daarom direct je inschrijving als je volgend jaar wilt verhuizen een uniek plekje in Kijkduin!

31 oktober 2019

1e inschrijving is gesloten!

Op donderdag 31 oktober sloot de inschrijving. MVGM Vastgoedmanagement is bezig met het beoordelen van de inschrijvingen en zal uiterlijk donderdag 7 november 2019 de inschrijvers via e-mail berichten of ze een appartement in Nieuw Kijkduin kunnen huren, en zo ja, welk appartement.

Wilt u graag huren, maar nog niet ingeschreven? Na de toewijzing van de appartementen aan inschrijvers die meededen aan de 1e inschrijfronde (uiterlijk 7 november), worden de eerstvolgende inschrijvingen in behandeling genomen. Advies: regel zo snel mogelijk de inschrijving!

14 oktober 2019

Regel de inschrijving voor donderdag 31 oktober

De verhuur is gestart. Daarmee kan vanaf nu worden ingeschreven voor een appartement in complex Vendaval in Nieuw Kijkduin. Wil je hier graag wonen?

  • Maak een lijstje met de appartementen die je het liefst wilt huren en controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen.
  • Het hele huurproces is digitaal/online. Vul online het inschrijfformulier volledig in en upload daar de gevraagde documenten.
  • Druk uiterlijk donderdag 31 oktober 2019 12:00 uur op inschrijving is afgerond.
  • Uiterlijk donderdag 7 november 2019 ontvang je een bericht via mail of je een woning kan huren, en zo ja, welke woning je kunt huren.
  • Hierna bevestig je of je het aanbod accepteert of niet. Bij acceptatie van de woning, heb e een optie op de woning.
  • Wanneer het huurcontract is ondertekend kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing medio maart 2020!